full screen background image

Proiecte pentru Piatra Neamţ, spre final

Finalul anului înseamnă pentru Primăria Piatra Neamț și, mai ales, pentru cetățenii orașului, finalizarea mult așteptată a unor proiecte care schimbă fața municipiului.

Două dintre cele 3 coridoare de mobilitate se apropie de recepția finală, luna octombrie fiind dedicată ultimelor lucrări și retușurilor.

De asemenea, finalul lunii va marca și darea în folosință a podului de la Spitalul Județean, ceea ce va permite fluidizarea traficului aproape de normal.

Vor continua și lucrările pentru finalizarea coridorului de mobilitate pe Bulevardul Traian, care se apropie de finalizare pe partea carosabilă și Bulevardul Decebal, ca și la puntea care face legătura spre ștrand.

La coridorul Dimitrie Leonida – 9 Mai se lucrează la integrarea Sistemului de Management al Traficului și la definitivarea marcajelor rutiere, urmând a fi reconfigurat și sensul giratoriu de la intersecția Brădet.

La coridorul Mihai Viteazul se pregătesc ultimele detalii pentru recepția finală – se mai lucrează la marcaje, indicatoare rutiere și urmează vopsirea și marcarea pistelor pentru bicicliști.

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2023/10/19/23-de-microbuze-scolare-electrice-pentru-judet/

comments

comments