full screen background image

PRI: Jacqueline Kennedy se mărită cu Onasis (1968)

Pe repede înapoi (PRI) – Întotdeauna căsătoriile oamenilor faimoși au atras atenția publicului și exact la un astfel de subiect ne referim astăzi.

Ziua de 20 octombrie marca, în anul 1968, un eveniment pe care acum l-am putea numi monden, dar care atunci a atras multe interese financiare.

JACQUELINE KENNEDY se căsătorea cu armatorul grec ARISTOTEL ONASSIS, ceremonia de un lux aparte desfășurându-se pe o insulă privată din Marea Egee.

În vârstă de 39 de ani, JACQUELINE KENNEDY era văduva președintelui Statelor Unite JOHN F. KENNEDY, asasinat cu 5 ani înainte la Dallas.

Alesul ei era un multimiliardar de 62 de ani, recunoscut nu numai pentru succesul colosal în afaceri, ci și pentru pasiunea cu care întreținea relații cu femei celebre, printre care GRETA GARBO, EVA PERON și MARIA CALLAS.

Presa acelor vremuri a scris că JACQUELINE ar fi insistat asupra unei căsătorii în locul unei aventuri romantice, pentru a evita să-și supere copiii din căsnicia anterioară.

Iar magnatul grec a fost, cu siguranță, o partidă bună, mai ales că banii au luat de la început locul sentimentelor, după cum aveau să se destăinuiască cei doi soți câțiva ani mai târziu.

Așadar, pe 20 octombrie 1968, JACQUELINE KENNEDY și ARISTOTEL ONASSIS își uneau destinele în mod oficial, în cadrul unei nunți departe de ochii indiscreți.

Mariajul lor avea să dureze 7 ani, până la decesul armatorului grec.

Ulterior, JACQUELINE KENNEDY nu se va mai recăsători, preferând să aibă o carieră de succes ca editor de cărți.

Bogdan Diaconiţa

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2023/10/19/pri-maica-tereza-este-beatificata-2003-2/

comments

comments