full screen background image

5 dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

POLITIST     Ieri, la ora 12.30, pe DN 17, pe raza comunei Poiana Stampei, polițiștii l-au oprit în trafic pe Liviu D., de 49 de ani, din județul Bistrița Năsăud, în timp ce conducea un motociclu.
După verificarea în baza de date s-a constatat că Liviu D. nu posedă permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal.

La ora 12.50, pe DC Boroaia Vale, pe raza comunei Boroaia, polițiștii au oprit în trafic mopedul condus de Ionuț M., de 26 de  ani, din judeţul Neamț, care nu deține permis de conducere auto.
De asemenea, mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat, iar plăcuța cu numărul de înregistrare aparține unui alt moped, înregistrat la Primăria comunei Drăgănești.
În cauză s-a întocmit dosar penal.

La ora 14.30, pe DN 17, pe raza comunei Pojorâta, polițiștii l-au depistat în trafic pe Radu Z., de 71 de ani, din localitate, în timp ce conducea autovehiculul.
Deoarece acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparat etilotest, rezultatul fiind de 0,64 mg/l în aerul expirat.
Cel în cauză a refuzat să fie condus la spital pentru recoltarea probelor  biologice de sânge.
În cauză s-a întocmit dosar penal.

La ora 19.55, pe DJ 209 M, pe raza comunei Rădăşeni, polițiștii au oprit pentru control mopedul înregistrat condus de D.Ș., de 16 ani, din localitate, iar, în urma verificărilor, s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal.

La ora 00.20, pe DJ 176, pe raza comunei Frumosu, polițiștii au orpit în trafic autoturismul, înmatriculat în Spania, condus de Ioan M., de 33 de ani, din comuna Vatra Moldoviţei.
S-a procedat la testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto, rezultând o concentraţie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal.

comments

comments




Leave a Reply

avatar