full screen background image

Primarul Sucevei, noi discuții la ministere

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a purtat discuții, la Bucureşti, la mai multe ministere şi structuri guvernamentale.

Lungu s-a întâlnit, la Ministerul Energiei, cu ministrul Sebastian Burduja, pentru depunerea proiectelor “Parc Fotovoltaic” şi “Reabilitare rețele termice”.

La Ministerul Dezvoltării a discutat despre depunere proiectului “Clădiri risc seismic ridicat”, pentru blocul explodat în cartierul Burdujeni.

La Ministerul de Interne, Direcţia Termoficare, primarul Sucevei a vorbit despre funcţionarea sistemului de încălzire în iarna 2023-2024, despre subvenții și ajutoare de stat.

La Ministerul Finanțelor Publice, a avut discuții la Comisia de Împumuturi pentru Autoritățile Publice Locale, referitor la împrumutul de aprox. 12 milioane de lei pentru cofinanțarea proiectelor europene prin PNRR.

La Compania Națională de Investiţii au fost discuții legate de demarare lucrărilor la Creșa din Cartierul Burdujeni, precum şi probleme punctuale la cele două investiţii prin CNI, Sala Polivalentă si Baza sportivă tip 1.

“După discuțiile purtate s-au rezolvat o parte din problemele întâmpinate în implementarea proiectelor pe fonduri europene și guvernamentale.
Doamne ajută!”, a declarat Ion Lungu.

comments

comments