full screen background image

Porți Deschise la Centrul Psiho-Logos Fălticeni

După doi ani, AleSim Interactiv își continuă activitatea sub numele de Centrul Psiho-Logos.

“Noua noastră identitate reprezintă o extindere a serviciilor noastre, în beneficiul comunității.”, au transmis reprezentanţii centrului.

Centrul Psiho-Logos, situat în Fălticeni, strada Obor, nr. 12, oferă o gamă largă de servicii menite să îmbunătățească sănătatea clienților, de la evaluări psihologice și psihopedagogice până la terapie recuperatorie pentru copii cu cerințe educative speciale, terapie logopedică pentru copii și adulți cu tulburări neurologice, consiliere individuală și consiliere parentală.

De asemenea, oferă servicii de dezvoltare personală pentru copii, adolescenți și adulți, activități remediale și ateliere recreative de grup.

Pe 10 iunie, Centrul Psiho-Logos organizează Ziua Porților Deschise, unde veți avea ocazia să descoperiți mai multe despre serviciile furnizate.

Programul evenimentului este următorul:

– orele 8:15-10:00, împărtășirea actualilor beneficiari şi sfințirea centrului

– orele 10:30-15:00, deschiderea porților centrului. Toți copiii care vor vizita unitatea vor primi baloane și înghețată. De asemenea, vor fi pictaţi pe față în funcție de propriile preferințe (în limita timpului disponibil).

“Zâmbetul dumneavoastră este recompensa noastră, așa cum sugerează și sloganul centrului nostru. Ne bucurăm că avem oportunitatea de a interacționa cu oameni interesați de sănătatea mentală la Ziua Porților Deschise!”, au deeclarat reprezentanţii Centrului Psiho-Logos.

 

comments

comments