full screen background image

ASSIST Software expune la cel mai mare târg de tehnologie industrială din lume

Hannover Messe, cel mai mare târg internațional de tehnologie industrială, se desfășoară în perioada 17 – 21 aprilie 2023 în Germania, iar compania suceveană ASSIST Software se numără printre expozanți.

Evenimentul atrage anual peste 200.000 de vizitatori și prezintă cele mai noi soluții tehnologice și inovații din lumea industriei 4.0.

Printre subiectele majore abordate la eveniment se numără inteligența artificială și învățarea automată, realitatea virtuală și augmentată, energia viitorului și digitalizarea industriei. Având „Transformarea industrială” ca temă principală, această ediție pune accent pe prioritățile actuale ale protecției climei, digitalizării și sustenabilității.

Cu o gamă largă de servicii și peste 30 de ani experiență în domeniul tehnologiei, ASSIST Software își prezintă pentru a cincea oară portofoliul de servicii software personalizate la Hannover Messe, în fața a zeci de mii de vizitatori din întreaga lume.

ASSIST Software are o vastă experiență în proiecte bazate pe cercetare, inteligență artificială, realitate virtuală și augmentată, automatizare și IoT, oferind servicii de calitate și soluții sustenabile pentru afaceri diverse.

Compania suceveană este specializată în dezvoltarea de software personalizat și servicii IT pentru clienți din diferite domenii, inclusiv medical, educațional, sportiv, financiar și de retail. ASSIST Software oferă o gamă largă de servicii, inclusiv dezvoltarea de aplicații mobile, dezvoltarea de soluții software personalizate, testare și analiză de securitate, fiind de asemenea implicată ca partener tehnic în zeci de proiecte europene. Cei peste 350 de angajați suceveni ajung astfel să dezvolte aplicații și produse utilizate de companii de renume internațional.

Participarea din ultimii ani la cele mai importante târgurile internaționale de profil, a contribuit la consolidarea poziției ASSIST Software de jucător important în industria de tehnologie. Târgul de la Hanovra pune în lumină inovațiile tehnologice, materialele și procesele relevante pentru nevoile viitoare ale industriei, acordând o atenție deosebită start-up-urilor și tehnologiilor emergente, precum și subiectelor legate de cultura inovației.

Compania ASSIST Software este recunoscută pentru capacitatea sa de a dezvolta soluții software personalizate de înaltă calitate, iar prezența la Hannover Messe 2023 demonstrează angajamentul său față de inovație și sustenabilitate în domeniul tehnologiei.

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2023/02/28/assist-software-suceava-expune-la-unul-dintre-cele-mai-mari-targuri-de-tehnologie-din-lume/

 

comments

comments