full screen background image

Canalizare și stație de epurare în comuna Lunca

Comuna Lunca a mai făcut un pas către civilizație. Primarul Marcel Marcu a semnat, recent, contractul de finanţare pentru un proiect care vizează construirea unei rețele de canalizare și a unei stații de epurare în comuna Lunca.
Proiectul, în valoare de 12 milioane de lei, este finanțat prin Programul Naţional de Investiţii “Anghel Saligny” și va contribui la îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă ale cetățenilor.

Contractul a fost semnat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor și Administrației Publice, în prezența secretarului de stat Alexandru Stoica și a deputatului Alexandra Huțu.

În acest an, administrația locală a comunei Lunca a mai semnat două contracte pentru proiecte în valoare totală de 1,3 milioane de euro.

Primul proiect vizează Dezvoltarea sistemului de management local prin implementarea unor infrastructuri inteligente la nivelul comunei Lunca și are o valoare de  1,891,445.49 lei, adică peste 380.000 de euro.Al doilea are ca obiect Construirea unui centru de colectare deșeuri prin aport voluntar în comuna Lunca, și are o valoare de 4,558,787.66 lei, adică peste 920.000 de euro.

Ambele sunt finanțate prin Planul Naţional de Redresare și Reziliență.

“Felicitări domnului primar Marcel Marcu pentru determinarea cu care caută în permanență linii de finanțare pentru proiectele de dezvoltare a comunei, fiind unul dintre cei mai implicați și performanți primari din județul nostru.” a transmis deputatul Alexandra Huțu.

Vă recomandăm să citiți și:

Percheziții DNA în județele Moldovei! Sunt vizate fapte de corupție

comments

comments