full screen background image

3 excursii de vis pentru 2 persoane în Grecia, Istanbul și Budapesta

Nici bine nu a venit primăvara și gândul nostru deja zboară la vacanță! Dacă e să fim sinceri în totalitate, și în restul anului mintea noastră se plimbă prin toate destinațiile în care ne dorim să ajungem.

Acum, în preajma sărbătorilor Pascale, cu atât mai mult! Ne bucurăm de familie, de timp liber și facem planuri de vacanță! Dar nu orice plan, pentru că VIVA FM, împreună cu Panda Tour au o mega surpriză pentru voi! Spunem doar atât: Grecia, Istanbul și Budapesta. Trei destinații de vis pe care partenerii noștri le oferă în cadrul acestei campanii pentru 3 cupluri norocoase.

Pentru că știm că toți iubim vacanțele și că unele dintre ele chiar ni s-au lipit de suflet, vrem să adunăm în postările de concurs toate locațiile care merită recomandate. Așadar, dă tag într-un comentariu la postările de concurs de pe paginile de Facebook și Instagram VIVA FM, unei locații de vacanță care ți-a plăcut. Poate fi ultimul hotel în care ai stat sau poate o locație în care ai fost în urmă cu câțiva ani. Sigur nu i-ai uitat numele, recomandă-ne-o! Merită, nu uita că avem de oferit 3 excursii de vis! Acceptăm înscrieri multiple la concurs, având condiția să menționați locații diferite în comentarii. Apreciem foarte mult dacă ne dai follow și dacă ne distribui postările. Pentru că acest concurs se desfășoară atât pe paginile noastre de Facebook, cât se pe Instagram, înscrierile voastre vor fi cumulate, astfel încât toți urmăritorii noștri să aibă șanse de câștig.

Panda Tour oferă servicii de transport tur-retur, cazare, alimentație conform hotelului, ghid și vizitarea obiectivelor turistice, iar toate detaliile le găsiți pe site-ul partenerului pentru fiecare excursie în parte. Foarte important este ca cei care câștigă să-și asume să fie preluați de pe traseul stabilit de Panda Tour și să fie de acord cu condițiile stabilite de aceștia.

Regulamentul complet al campaniei poate fi consultat AICI.

Mai jos găsiți detalii importante cu privire la fiecare excursie oferită de Panda Tour, în cadrul acestei campanii.

Premiul I: Sejur în Grecia cu autocarul. Plecări din Iași-Vaslui-Bârlad-Focșani-București.

Servicii incluse: transport tur-retur, cazare 7 nopți și alimentație conform hotelului.

Link pachet Grecia

Premiul II: Circuit cu autocarul la Istanbul. Plecări din Iași-Vaslui-Bârlad-Focșani-București.

Servicii incluse: transport tur-retur, cazare 3 nopți la hotel în Istanbul, mic dejun la hotel, ghid însoțitor și vizitarea obiectivelor turistice din program.

Link pachet Istanbul

Premiul III: Circuit Budapesta cu autocarul. Plecări din Iași-Vaslui-Bârlad-Focșani-Brașov-Arad.

Servicii incluse: transport tur-retur, cazare 3 nopți la hotel, mic dejun la hotel, ghid însoțitor și vizitarea obiectivelor turistice din program.

Link pachet Budapesta

Înscrie-te la postările de concurs de pe paginile de Facebook și Instagram VIVA FM: Facebook VIVA FM Iași, Facebook VIVA FM Suceava, Facebook VIVA FM Botoșani, Facebook VIVA FM Neamț și Instagram VIVA FM. Poți câștiga una dintre cele 3 excursii de vis pentru 2 pentru persoane în Grecia, Istanbul și Budapesta!

comments

comments