full screen background image

Alexandru Arnautu Vraciu- actor, solist este primul comediant din România care îmbină muzica și impersonările (impressions) actorilor de la Hollywood cu fenomenul de Stand up Comedy.

Artistul vă invită vineri, 17 martie, la concertul de la Casa de Cultură a Mun. Iași “Mihai Ursachi”, începând cu ora 18,30: “Cu ocazia lunii martie vom dedica acest concert tuturor femeilor. Playlist-ul conține melodii proprii și cover-uri aduse la stilul nostru de la trupe ca: Bon Jovi, U2, The Police, Queen, Van Halen, Guns N’ Roses și mulți alții.”

Vraciu a participat în 2016 la emisiunile iUmor și X Factor, unde a ridicat publicul în picioare și a primit un ‘contract în alb’ din partea lui Mihai Bendeac pentru a colabora la emisiunea, În puii mei.

La finalul anului 2017 l-ați putut vedea în acțiune și la Vocea României în echipa lui Adrian Despot.

În anul 2019 a urmat colaborarea cu Românii au talent, unde a făcut un moment de Stand up Muzical și a primit 4 de DA din partea juriului.

În ultimii doi ani a fost invitat special la iUmor, unde a facut ROAST juraților, imitându-i pe Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone și pe mulți alții.

Cătălin PIRI – Chitară
Marius Gerber – Bass
( fosti membri ai formatiilor: Hades, High Voltage și Salata de sunete)

Piesa propie:

Susținere artiști : 40 de lei
Bilete: 0733 246 904

comments

comments