full screen background image

Pe 16 martie Melting Dice cântă la LegendPub

 

Pe 16 martie trupa timișoareană Melting Dice cântă în premeiră la LegendPub în Iași și lansează primul single de pe următorul album de studio. Piesa se numește ‚Ochi în ochi’ și este un cântec- poveste despre priviri ce țin loc de cuvinte.  Intrarea la eveniment este liberă.

Melting Dice – Ochi în ochi (Official video)

https://youtu.be/CAbRaFJOqY4

‚‚Ochi în ochi’ spune povestea unui refugiu pe care îl găsim în privirea omului de lângă noi, acela cu care nu trebuie schimbate cuvinte pentru a comunica, acela care înțelege dincolo de ce spunem, acela care aude și ce nu spunem și care, uneori, locuiește în oglindă și ne veghează de acolo.’ declară Bogdan Cotîrță, solistul Melting Dice.

 

Despre Melting Dice

Muzica Melting Dice poate fi numită rock alternativ, dar nu e doar atât; timbrul vocal și interpretarea lui Bogdan te-ar putea duce într-o zonă grunge, cu vibe-uri dinspre anii ’90, în timp ce inflexiunile metal din riff-urile de chitară sună modern, abraziv, completând fundamentul oferit de versurile enigmatice.

În 2017 trupa a lansat albumul de debut ”Cord Cablu Creier” printr-un turneu național de promovare. Materialul contine zece piese, compozitii proprii ale trupei, compuse in perioada 2014 – 2016. Cel de-al doilea material de studio, EP-ul „Mat deschis” a fost lansat la sfârșitul anului 2020 și este un material muzical de tranziție între sound-ul de pe primul album și cel la care se lucrează în prezent, între componența inițială a trupei și formula de azi, un material necesar în procesul de maturizare al formației.

Melting Dice înseamnă:

Bogdan Cotîrță (voce, chitară)
Cristi Paros (clape)

Freddy Paros (bas)

Sorin Ghiniță (tobe)

http://fb.com/Melting-Dice-480790012064351/

https://www.instagram.com/bandmeltingdice/

https://www.youtube.com/@MeltingDice

 

 

 

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza