full screen background image

Acțiuni de control cu sute de amenzi în weekend

Peste 40 de conducători auto au fost testați alcoolscopic în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere

La data de 28 ianuarie 2023, în intervalul orar 18:00-23:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere care au ca principală cauză generatoare consumul de băuturi alcoolice.

În cadrul activităților desfășurate au fost controlate peste 50 de autovehicule și au fost efectuate 43 de testări cu aparatul etilotest.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 10.000 de lei și au fost constatate 4 infracțiuni la regimul rutier.

Totodată, polițiștii au reținut 7 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

Acțiune a polițiștilor din Flămânzi pentru verificarea respectării prevederilor legale privind desfășurarea activităților economice cu produse agricole

La data de 29 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală. nr. 8 Flămânzi au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte antisociale în piețe, târguri și oboare.

Astfel, în cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 41 de persoane și au fost controlate 7 unități de alimentație publică, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 2.000 de lei, dintre care, 7 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea Legii 145 din 2014 privind stabilirea unor măsuri de reglementare a pieței produselor din sectorul agricol.

Acțiune a polițiștilor din Ștefănești pentru prevenirea furturilor din genți și buzunare

La data de 29 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea furturilor din genți și buzunare, în zonele aglomerate din orașul Ștefănești, precum și pentru creșterea gradului de siguranță publică.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au purtat discuții cu cetățenii și le-au oferit pliante cu  informații menite să reducă riscul de victimizare prin infracțiuni de furt din genți sau buzunare.

Totodată, au fost controlate 37 de autovehicule și 4 unități economice, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale și au fost confiscate peste 70 de pachete de țigarete, de proveniență Duty Free și Republica Moldova pentru care persoanele verificate nu dețineau documente legale de proveniență.

Vă recomandăm să citiți și:

Mulțumiri scrise adresate de IJP Botoșani unor cetățeni cu spirit civic

comments

comments