full screen background image

Summit RePatriot – Răspundem Provocărilor Împreună

Două provocări majore ce influențează viața românilor de pretutindeni – Războiul și Criza au fost abordate în cadrul Summitului RePatriot – Răspundem Provocărilor Împreună, în perioada 6 – 9 octombrie 2022, la Iași și Chișinău.

Au participat peste 300 de manageri și antreprenori din toată lumea, care dețin sau administrează active de peste 50 miliarde de euro. Potrivit reprezentanților RePatriot, participanții sosiți la Iași din toată lumea au primit salutul Bisericii Ortodoxe și Bisericii Catolice, Președinției, Guvernului, Parlamentului, administrației locale și județene, care au dat un mesaj extraordinar pentru o conectare mai strânsă cu patria mamă.

Cu detalii vine Marius Bostan, om de afaceri cu investitii in mai multe domenii (tehnologie, agribusiness, medical, financiar, media), inițiator Repatriot – Romanian Business Leaders:

În context, s-au dezbătut și s-au propus soluții și chemări la acțiune. Fiecare grup strategic a propus mai multe acțiuni, după cum adaugă Marius Bostan:

RePatriot este o platformă de inspirație și informație care își propune să faciliteze accesul românilor din străinătate la oportunitățile din țară. Construiesc instrumente de sprijin, oferă consiliere, mentorat, educație de afaceri, coalizează forţe instituţionale importante alături de personalităţi şi societatea civilă. Mai multe pe www.repatriot.ro.

Vă recomandăm să citiți și:

Clădirile importante din Iaşi nu vor mai fi iluminate după miezul nopţii

Primii pași pentru Centura Podu Iloaiei, Iași

 

 

comments

comments