full screen background image
Primăria

Primăria Dorohoi construiește piste pentru bicicliști

Primăria municipiului Dorohoi a semnat, joi, 6 octombrie, contractul de execuție a lucrărilor de construire a unei piste pentru bicicliști, în vederea îmbunătățirii  mobilității urbane în Municipiul Dorohoi.

Investiția se va derula în cadrul proiectului „Dezvoltarea transfrontalieră a transportului prietenos mediului”, iar finanțarea este asigurată prin Programul Operațional Comun România-Republica Moldova 2014-2020.

Contractul de lucrări a fost atribuit unei firme cu sediul în comuna Lozna  și are o valoare de 1 milion și jumătate de lei. Proiectul se implementează împreună cu Municipiul Ungheni, Republica Moldova care este înfrățit cu Municipiul Dorohoi.

În baza acestui contract se va construi în Dorohoi o pistă de biciclete în lungime 4,16 km cu pornire de la Parcul Cholet, prin Bulevardul Victoriei, având ca punct final zona de agrement Polonic.

“Acest proiect este doar un început pentru crearea unei reţele de transport durabil şi prietenos cu mediul, care va cuprinde în viitor toate zonele municipiului Dorohoi pentru a facilita deplasarea cetăţenilor în locaţiile dorite într-un timp efectiv mai scurt, protejând mediul înconjurător”, a comunicat primarul Dorin Alexandrescu.

Vă recomandăm să citiți și:

Meci de titlu mondial la Botoșani: Colosseum Tournament

comments

comments