full screen background image

Demonstrație sportivă, vineri, pe râul Siret

Un nou eveniment va fi organizat în cadrul campaniei “Europa în regiunea mea”, derulată în regiunea Nord-Est a României sub sloganul “La noi acasă-i meserie!”, sub egida UE, în colaborare cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.

Vineri 7 octombrie, începând cu ora 14:30, în Parcul Rogojești, va avea loc la o demonstrație sportivă în aer liber cu o ambarcațiune de tip schiff pe râul Siret, realizată de sireteanul Mugurel Semciuc, vicecampion olimpic la canotaj.

Venită special acasă, la Siret, pentru acest eveniment, marea campioană olimpică, Elisabeta Lipă, va coordona demonstrația de canotaj și va vorbi participanților despre oportunitățile pe care le au acum, de a-și construi o carieră profesională acasă, indiferent de meseria pe care o aleg.

“Investițiile europene implementate de către ADR Nord-Est, atât în sistemul de educație profesională și formare de specialiști în diverse meserii, oferă oportunități de carieră și un viitor acasă, noilor generații din regiune, precum și zone de recreere modernizate, pentru un stil de viață sănătos.”, a transmis
Petruța Petcu, Senior Media Relations Director, BDR Associates.

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2022/09/21/campania-la-noi-acasa-i-meserie-la-siret/

comments

comments