full screen background image

Ziua Cooperării Europene, celebrată la Suceava cu un “Mesaj pentru Ucraina”

Autoritatea de Management a Ministerului Dezvoltării și Secretariatul Tehnic Comun al Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Suceava au sărbătorit, astăzi, Ziua Cooperării Europene, cu evenimentul “Mesaj pentru Ucraina”.

În cadrul campaniei a fost realizată o pictură murală de mari dimensiuni – intitulată “Păsările victoriei şi ale libertății” – pe fațada bibliotecii Colegiul “Mihai Eminescu “Suceava.

Cu acest prilej, ANCA GUTT – ofițer de informare și comunicare în cadrul Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Suceava a precizat că lucrarea aparține unei tinere de 15 ani, din regiunea Odesa şi exprimă speranța de libertate a poporului ucrainean.

 

 

Reprezentanta Ministerului Dezvoltării, DANIELA SURDEANU, a detaliat și alte proiecte de care beneficiază zonele transfrontaliere România – Ucraina.

 

 

Câștigătoarea concursului de artă murală, TETIANA LEBEDENKO, o tânără de 15 ani, din regiunea Odesa, a primit din partea organizatorilor o trotinetă electrică, iar alți 5 finaliști – smartwatchuri.

 

 

comments

comments