full screen background image

S-a redeschis Metropolitan Center în Suceava

Una dintre spălătoriile auto de tradiție din municipiul Suceava s-a redeschis după un amplu proces de modernizare.

Metropolitan Center, care oferă servicii de calitate clienților săi încă din anul 1998, este pregătită să facă șoferii fericiți și mașinile strălucitoare.

Atât de strălucitoare încât până și cele mai exigente priviri nu vor descoperi absolut „Nici o pată!”

Un angajament teribil de serios, pe care spălătoria îl onorează și îl garantează.

La Metropolitan Center spălatul mașinii chiar nu mai e o bătaie de cap sau o corvoadă! Ai la dispoziție nu mai puțin de 6 boxe „self wash”, de ultimă generație, plus o boxă pentru autovehicule mijlocii și mari, tip microbuze, dotată cu rampă de spălare la înălțime. De asemenea, pentru partea de interioare sunt montate patru posturi de aspiratoare acoperite.

Interior, exterior, pentru că detaliile contează.

Metropolitan Center se află pe bulevardul Sofia Vicoveanca, la ieșirea din Suceava spre Fălticeni, pe partea dreaptă, fiind situată între Hotel Sonenhof și Auto Mitric.

Încă un aspect extrem de important! Spălătoria auto Metropolitan Center nu face rabat la calitate așa că utilizează produse cosmetice și soluții de top, fabricate în Germania, pentru toate programele de curățare: apă rece sub presiune, apă caldă, spumă, nanospumă, ceară, osmoză, pauză.

Timpul este inamicul tău? La Metropolitan Center toate merg ca pe roate NON STOP!

Spălătoria auto funcționează zi și noapte, prin urmare dacă ai o pauză la prânz sau n-ai somn la 3 dimineața, mergi cu mașina la spălat!

“Cel mai apetisant detaliu l-am lăsat intenționat la urmă.”, precizează reprezentanţii Metropolitan Center.

Clienții spălătoriei auto dar și însoțitorii lor se pot delecta în intervalul orar 08:00-22:00, la restaurantul din aceeași locație, cu preparatele cu specific pescăresc pregătite de maestrul bucătar Sorin Băeșu, dar și cu meniul zilei.

Mașina n-are Nicio pată, iar ție ți se pune pata pe bunătățile de la restaurant. Win win situation!

comments

comments