full screen background image

O nouă sală de sport pentru o școală din Iași

Primăria Municipiului Iași intenționează ca în cadrul programului general de creare / modernizare a facilităților sportive ale unităților școlare din municipiu să construiască și o sală de sport modernă pentru Școala Gimnazială „Otilia Cazimir”.

Conducerea Primăriei a organizat o licitație pentru a găsi un proiectant care să realizeze studiul de fezabilitate al proiectului. Aceasta a fost câștigată de SC Protess Consulting SRL.  După finalizarea documentației și după ce indicatorii tehnico – economici vor trece de votul Consiliului Local, vor fi alocate fonduri și va fi contractat un constructor pentru această investiție.

Tot în cadrul acestei unități școlare, Primăria Municipiului Iași modernizează și terenul de sport. Acesta este inclus într-un contract de modernizare a 21 de terenuri de sport ale unităților școlare.

În prezent, se realizează lucrări pentru construirea unei săli de sport la Școala Gimnazială „Ion Creangă” din Păcurari. Lucrările se vor termina în acest an. Totodată, la începutul acestui an a fost semnat un contract pentru construirea de săli de sport la Școlile Gimnaziale „Nicolae Iorga”, „Alexandru Vlahuță” și „George Coșbuc” . Cele trei săli vor fi finalizate în cursul anului viitor.

Vă recomandăm să citiți și:

Școala Gimnazială „Otilia Cazimir” din Iași va avea o nouă sală de sport modernă

 

comments

comments