full screen background image

VIDEO | FOTO | Gheorghe Flutur, președinte interimar al PNL, până la Congresul extraordinar din 10 aprilie

 

 

Gheorghe Flutur a fost ales președinte interimar al PNL, după ce Florin Cîţu şi-a anunţat, sâmbătă, demisia din funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal.

Gheorghe Flutur, propus de Lucian Bode

Biroul Permanent Național al liberalilor, reunit duminică, a votat în unanimitate, propunerea lui Lucian Bode, ca partidul să fie condus de prim-vicepreședintele PNL, Gheorghe Flutur.

Bode l-a propus pe Flutur pentru că are cea mai mare vechime în partid dintre cei patru prim-vicepreședinți.

Lucian Bode a fost votat secretar general al partidului, cu o singură abținere.

„După 6 luni, PNL convoacă proceduri pentru un Congres extraordinar. Şi eu vă îndemn să vedeţi partea bună a lucrurilor – capacitatea partidului de a corecta şi de a îmbunătăţi ce nu merge.

Noi nu putem să ne ascundem şi să spunem că a mers foarte bine. O spun eu care am primit un vot pentru interimatul până duminica viitoare. Trebuie să ne uităm atent ce nu a mers, să putem îndrepta. Altfel putem persista în aceste greşeli, iar PNL este într-adevăr un partid viu, dinamic şi care trage de mânecă. Şi acesta este un lucru bun, pentru că mai sunt doi ani până la alegerile din 2024 şi dacă ne gândim sunt foarte multe lucruri de făcut”, a afirmat Gheorghe Flutur, duminică, la Consiliul Naţional.

Congres pe 10 aprilie 2022

La Consiliul Național Extraordinar de astăzi al Partidului Național Liberal s-a hotărât convocarea unui Congres Extraordinar în data de 10 aprilie unde să se aleagă noul președinte și secretarul general al partidului.

Este nevoie de o resetare la nivelul partidului

„Este nevoie de o resetare la nivelul partidului. Credem că noul președinte ce va fi ales, împreună cu conducerea aleasă la Congresul partidului din luna septembrie 2021, vor așeza partidul pe o nouă direcție care să genereze stabilitate politică și performanță guvernamentală.” susțin liberalii.

Moțiunile se depun la comisia de organizare a Congresului extraordinar până miercuri 6 aprilie, ora 18. Urmează ca acestea să fie dezbătute și acceptate până vineri seara.

Congresul PNL se va reuni duminică, 10 aprilie, la ora 11, potrivit votului din cadrul Consiliului Național al PNL.

 

Vă recomandăm să citiți și:

Florin Cîțu a demisionat din fruntea PNL!

Flutur a solicitat acorduri de la ministere pentru terenul pe care se va construi viitoarea Facultate de Medicină din Suceava

Iași – ȘTIRILE VIVA FM

comments

comments