full screen background image

„Bucovina pi patini… pi buni!”, eveniment de strângere de fonduri la Patinoarul „Areni” din Suceava

Grupul de Inițiativă pentru Fundația Comunitară Bucovina provoacă din nou sucevenii, de data aceasta la o după-amiază de distracție, sport și… o horă ca în Bucovina, în ton cu ziua de 24 ianuarie. Tudor Pletea va prezenta întreaga distracție iar Alexandra Cuza, Andrei Ceobanu si Eduard Marcovici vor încânta cu vocile lor, toate acestea presărate cu întreceri și tombole pentru toată familia.

Evenimentul „Bucovina pi patini… pi buni!” se va desfăşura între orele 16:00 și 19:30, la Patinoarul Artificial „Areni” din Suceava.

Vă reamintim, că acest eveniment se organizează sub egida Asociației pentru Relații Comunitare – ARC România. Aceasta susține mobilizarea resurselor în comunitățile din Romania. Prin programul ”Fundații Comunitare”, ARC dorește de asemenea înființarea de noi fundații comunitare în toată România, care să antreneze resurse locale pentru a face comunitățile să crească – mai exact atrag fonduri de la persoanele fizice și companiile dintr-o anumită arie geografică și le distribuie către cauze filantropice din aceeași zonă. Fundațiile comunitare inițiază și mențin legătura dintre donatori, nevoi și soluții, conectează oamenii cu cauzele și sprijină un impact crescut al donațiilor și finanțărilor în comunitate. Fundațiile comunitare sunt un motor al schimbărilor pozitive în comunitatea unde activează, stimulând participarea și cooperarea locală.

În prezent, în România există 16 fundații comunitare. Pentru ca și Suceava să facă parte din această rețea, dorim înființarea unei astfel de fundații. Astfel, evenimentul de față are ca și scop promovarea acestui concept în rândul cetățenilor și strângerea de fonduri pentru înființarea Fundației Comunitare Bucovina.

Accesul în cadrul evenimentului din data de 24 ianuarie se va face pe baza unor brățări individuale, care vor putea fi achiziționate sub forma unei donații.

Rezervați-vă locul de acum: https://goo.gl/forms/tVwwvL4osnP6ATkr2

Evenimentul caritabil pentru înființarea Fundației Comunitare Bucovina este realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Suceava.

comments

comments