full screen background image

La fiecare început de februarie suntem entuziasmați peste măsură! Chiar dacă iarna își mai face simțită prezența, niciun viscol răzvrătit nu ne poate stăvili bucuria.

În februarie, totul se însuflețește în radio. Ne agităm, creăm, ne provocăm, inventăm, facem brainstorming. Doar că a pune pe roate niște campanii radio care sărbătoresc IUBIREA presupune o abordare cu totul diferită și emoțională, să recunoaștem.

Așa că, anul ăsta, redacția VIVA s-a animat  de un heartstorming. Aaaa, nu există termenul? Nu-i nimic, l-am inventat, că doar vorbim de iubire aici. În dragoste și în război nu există reguli, nu? Dar hai să ne concentrăm doar pe dragoste. Acesta ar fi mesajul nostru, mai ales în contextul actual.

Hai să ne îndreptăm atenția, gândurile, acțiunile și sentimentele spre originea tuturor lucrurilor: IUBIREA.

Pe 13 februarie celebrăm Ziua Mondială a Radioului, ne amintim de momentele care i-au marcat evoluția, de suprema lui adaptabilitate la vremuri și la tehnologii noi. Nu ai cum să nu-l iubești. Iar noi nu avem cum să nu fim emoționați când vorbim despre el. Marcăm această zi atât de specială pentru noi prin premierea unui ascultător VIVA FM cu un radio personalizat, luni, pe 14 februarie la matinalul Dimineți Împreună. Scrie-ne într-un comentariu la postarea de concurs de pe paginile de Facebook VIVA FM Iași, Suceava, Botoșani, Neamț și Instagram VIVA FM de ce iubești tu radioul și ascultă matinalul pentru a afla dacă ai câștigat.

Să tooot pice 14 februarie într-o zi de luni! Cu gânduri la bomboane de ciocolată și flori, parcă altfel începe o săptămână, nu?! Dar când îți spunem că Valentine’s Day vine la pachet cu premii consistente, ce spui? Că asculți VIVA FM, firește, ca să afli cum poți câștiga la jocul dragostei.

Pentru acestă zi specială ne pregătim din timp așa că te invităm să urmărești paginile de Facebook VIVA FM și să dai tag persoanei iubite, într-un comentariu la postarea de concurs în care anunțăm faptul că vom oferi prin tragere la sorți o cină romantică la restaurantul partener din orașul tău, chiar de Valentine’s Day. Așteptăm comentariile voastre pe paginile noastre de Facebook din județele în care locuiți pentru că premiile oferite vă scot la o cină romantică, chiar de Ziua Îndrăgostiților. Extragerile vor avea loc pe 11 februarie la emisiunile locale VIVA Trafic din fiecare județ.

Parteneriii campaniei, care vă vor asigura un program special de Valentine’s Day sunt:

Iași- Restaurant Panoramic de la Hotel Unirea

Suceava- Restaurant Vivendi

Botoșani- Complex Casa Lux, www.222print.ro, Camera Surprizelor.

Și uite cum pe final de lună suntem îndrăgostiți iremediabil!!

Dragostea e contagioasă, plutește în aer pe frecvențele VIVA FM, astfel încât pe 24 februarie, de Dragobete nici nu  mai gândim limpede. Doar ne bucurăm de muzică, de radio, de concursuri, de interacțiunea cu voi, ascultătorii noștri.

După cum v-am povestit, în luna iubirii VIVA FM face un heartstorming. Tu ce cuvinte ai inventat din dragoste pentru persoana iubită? Scrie-ne într-un comentariu la cover-ul paginii de Facebook VIVA FM Iași, Suceava, Botoșani, Neamț sau la postarea concursului de pe Instagram cum vă alintați voi! Premiem cele mai creative apelative cu un weekend all inclusive de Dragobete la Hotel Floare de colț Bucovina. Acceptăm și cuvinte inventate, pentru că știm că iubirea ne face să fim creativi.

Pe 24 februarie la matinal, anunță cine sunt fericiții câștigători ai marelui premiu: un weekend all inclusive pentru două persoane la Hotel Floare de colț din Bucovina!

În februarie, ne-am propus să simțim mai mult, să ne bucurăm mai mult, să ascultăm mai mult, să iubim mai mult.

În februarie, VIVA FM face un heartstorming.

 

comments

comments