full screen background image

AUDIO – Ionela Lupescu, instructor auto Școala de Șoferi „Sigur la volan”: Îi învățăm pe cursanți să fie siguri la volan!

La Școala de șoferi „Sigur la volan” din Suceava, beneficiile sunt multiple: toate categoriile, rapid și ieftin, plata în rate, diverse mărci de mașini, instructori la alegere, școala oferă cursuri de legislație rutieră și mecanică, inițiere pe calculator! Puteți obține atestatele de transport marfă, persoane, agabaritic, taxi, manager transport, instructor auto, profesor de legislatie rutiera, ADR.

Cursurile se țin online, cărțile sunt oferite gratuit, iar la mai multe categorii sau daca aduci un prieten – ai parte reduceri.

„Noutatea școlii nostre este instructor categoria B – Codruța Hostiuc pe care noi o susținem pe mai departe pentru a profesa ca instructor categoria D. Este foarte calmă, o profesionistă”.

Criza pandemică a venit cu provocări pentru toată lumea. Ce a însemnat pentru dumneavoastră, ca instructor auto?
„Da. A fost o mare problemă, dar am găsit soluții. În perioada asta am avut timp să medităm, în sensul organizării, am căutat metode pentru cursanți să învețe cât mai ușor, pentru ca elevul să deprindă legislația și să o aplice cât mai ușor în trafic”

Care sunt pricipalele calități ale unui instructor de succes, din punctul dumneavoastră de vedere?
„O întrebare frumoasă la care răspund cu tot sufletul. Răbdare, pasiune, dedicare, calm și devotement pentru această meserie, fiecare din atributele menționate, consider că duc spre o caracterizare complete a unui instructor”.

Şcoala de şoferi “Sigur la volan” dispune de o impresionantă flotă de maşini (branduri diferite), un număr mare de camioane, autobuze, autovehicule, motociclete, hidramată, maşină drift. Echipa este formată din profesori şi instructori auto cu o vastă experienţă în domeniu, dispun de săli de curs moderne, dotate cu sisteme informatice performante, sisteme audio-video şi proiectoare. Până în prezent au peste 40000 de cursanţi instruiţi.

“Observ o tendință în ultima vreme, din ce în ce mai mulți cursanți caută femei-instructor pentru că există, cred și o explicație psihologică, ei caută partea maternă, atunci elevul este mai relaxat și își găsește liniște interioară”.

Ce sfaturi aveți pentru șoferițele care se confruntă cu stereotipuri de genul „Lasă, e femeie la volan!” (spus ironic)?
„Femeile la volan trebuie să conducă cu eleganță. Iar bărbaților le transmit că trebuie să aibă răbdare și le spun că – femeile uneori devin șoferițe mai bune decât ei ”.
Găsiți Școala de Șoferi „Sigur la volan” în IAŞI, şos. Bucium nr. 3, etaj 1 (în incinta Service Automobile), SUCEAVA, Centru, str. Mirăuţi 3, (intersecţie Piaţa Mare), BOTOŞANI, B-dul Calea Naţională 34D, (lângă Carrefour), informații detaliate găsiți pe site-ul https://www.sigurlavolan.ro/

Școala de șoferi „Sigur la volan”! Cu noi sigur reușești și duci șofatul la nivel profesionist!

 

comments

comments