full screen background image

Prima Hiper-farmacie Dr.Max din România se deschide la Iași, în incinta Iulius Mall, pe data de 5 noiembrie 2021.

Iar veștile bune continuă: poți câștiga 20 de vouchere, în valoare de 100 lei fiecare, pentru cumpărături în prima Hiper-farmacie Dr.Max.

Premiile vor fi oferite în perioada 1-5 noiembrie ascultătorilor radio VIVA FM din Iași, care vor participa la concurs și vor răspunde corect la întrebări. În fiecare zi, de luni până vineri, vom premia câte 4 ascultători: 1 la matinalul “Dimineți împreună” și ceilalți 3 la emisiunea Viva Trafic. Realizatoarele de programe radio vor adresa întrebarea de concurs, iar primul ascultător care intră în direct prin convorbire telefonică și răspunde corect la întrebare va fi premiat cu un voucher de cumpărături în prima Hiper- farmacie Dr.Max. Întrebările vor fi simple, iar răspunsurile le vei găsi chiar în acest articol. Ascultă VIVA FM Iași, răspunde primul corect la întrebarea de concurs și unul dintre cele 20 de vouchere în valoare de 100 lei va fi al tău. Numărul nostru de telefon îl cunoști deja, 0753 100 300, trebuie doar să ne suni imediat după ce auzi semnalul de concurs.

Sunt foarte multe informații importante de știut despre prima Hiper-farmacie Dr.Max unde veți avea parte de o experiență completă de cumpărături. În prima Hiper-farmacieDr.Max vor fi peste 20 de case de marcat și își vor face loc peste 12.000 de tipuri de produse. La toate acestea se adaugă și 80 de consultanți și farmaciști care vă stau la dispoziție pentru recomandări personalizate. Ieșenii se vor bucura de cel mai mare spațiu de acest gen din oraș, de peste 1000 mp, unde vor găsi cea mai vastă gamă de servicii și produse pentru sănătate și îngrijire personală.

Ai toate motivele să asculți în continuare radio VIVA FM și să fii atent în perioada 1-5 noiembrie la campania cu premii oferite de Hiper-farmacia Dr.Max. Intră în convorbire telefonică, live pe radio, la matinal sau la Viva Trafic, imediat după ce auzi semnalul de concurs și dă răspunsul corect la întrebare. Noi vom fi bucuroși să te premiem cu un voucher de cumpărături, în prima Hiper-Farmacie Dr.Max, din incinta Iulius Mall Iași.

comments

comments