full screen background image

REGULAMENT CONCURSURI Hiper-farmacia Dr.Max

 Prezentul regulament se aplică pentru concursurile desfăşurate în direct la radio VIVA FM, stația VIVA FM Iași, pentru Hiper-farmacia Dr.Max, în perioada 1-5 noiembrie 2021.

 În cadrul acestei campanii vor fi oferite prin concurs un număr total de 20 de vouchere de cumpărături, în valoare de 100 lei fiecare, în Hiper-farmacia Dr.Max din Iulius Mall Iași.

 La aceste concursuri pot participa persoane cu vârsta de peste 18 ani, din Mun. Iași și împrejurimi, care își asumă că vor merge în Hiper-farmacia Dr.Max, în cazul în care vor fi desemnați câștigători, pentru a folosi voucherele.

 În cadrul acestei campanii, participanții la concursuri pot câștiga un premiu pus în joc doar o singură dată în perioada 1-5 noiembrie 2021. Dacă vor câştiga în acest interval de mai multe ori premiile vor fi anulate de drept.

 Premiile câștigate în cadrul acestei campanii se trimit câștigătorilor, prin e-mail, în formă de voucher electronic, în ziua în care au fost câștigate sau în ziua următoare, dar nu mai târziu de data de 5 noiembrie 2021.

 Voucherele trebuie să fie valorificate de către câștigători până la data de 5 decembrie 2021. Câștigătorii pot folosi voucherele doar în Hiper-farmacia Dr. Max, din Iași, din cadrul Iulius Mall.

 Premiile care nu au fost valorificate de căştigători în perioada menţionată se consideră anulate, iar câştigătorii pierd dreptul de a mai intra în posesia lor.

 Organizatorul poate modifica prezentul Regulament.

comments

comments