full screen background image

Video – RT TAX: Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmăm pentru recuperarea impozitului pentru munca prestată în străinătate?

Vorbim și astăzi despre recuperarea impozitului pentru munca prestată în străinătate. Vă propunem și astăzi un serviciu de recuperare a impozitului pe venit pe care cu ușurință îl puteți contracta de pe rttax.ro sau recuperareataxelor.ro, compania are peste 400 de parteneri în toată lumea.

Fondată în anul 2000, RT Tax a devenit o companie de top în recuperarea taxelor. În cei 20 ani de activitate, au format o rețea de peste 400 de parteneri din întreaga lume. Am ajutat peste 250 000 de clienți să-și restituie taxele și acest număr crește rapid în fiecare an. Suntem într-o creștere constantă și, prin urmare, astăzi clienților li se oferă servicii de rambursare a taxelor din 8 țări.

Pentru a afla mai multe detalii despre acest serviciu, stăm de vorbă și astăzi cu Business Development Manager, Szabi Zsoldos:

Alina Cojocaru: Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmăm pentru recuperarea banilor?
„Angajații români din străinătate plătesc acolo anumite sume estimate din salariu, forma de plată este stabilită la angajare, în funcție de încadrarea angajatului, diferența față de România este ca aici plătim 16% din oricât câștigăm, în aceste țări despre care vorbim este o sumă estimată și stabilită care se va plăti în conturile statului respectiv, corespondentul ANAF-ului din țara noastră. La plecarea din statele despre care discutăm, sau la închiderea anului fiscal, persoana este anunțată ce taxe a plătit și în baza acestui document și poate începe procesul de recuperare”, a menționat Szabi Zsoldos.

Alina Cojocaru: Persoana care apelează la serviciile voastre știe practic, în avans, dacă are sau nu de recuperat bani?
„În principiu, da. Dacă avem aceste documente fișă fiscală sau fluturaș de salariu, noi putem face o estimare și clientul va ști în avans, dacă are și cât are de recuperat”.

Alina Cojocaru: Ce se întâmplă cu cei care nu au toate documentele?
„Se întâmplă de foarte multe ori ca atunci când se termină perioada de muncă, sau persoanele decid să plece din acea țară, nu mai stau să își primească acele fișe fiscale. Noi putem să mergem către angajator sau către Oficiul Fiscal în numele clientului și să cerem aceste documente. Diferența este că va dura procesul un pic mai mult ”, a spus Business Development Manager, Szabi Zsoldos.

Aflați şi alte informații în interviul de mai jos:

 

comments

comments