full screen background image

Seeya a lansat un nou single alături de Sonny Flame

Seeya revine în atenția publicului și colaborează cu Sonny Flame pentru piesa „Allez Lolita”. Noua colaborare a artistei vine cu un sound fresh, versuri în limba franceză și un videoclip provocator.

Piesa Lolita e o poveste lungă. Ea a fost înregistrată acum vreo 6 luni și mi s-a părut o piesă foarte interesantă mai ales că e în franceză. Sper să aibă și în România succes, pentru că în Franța deja este prin radiouri. A fost un trend cu limba franceză pe piese și noi am vrut să facem ceva mai diferit și cred eu că ne-a ieșit,” a spus artista la Viva Flash.

Totuși, pentru Seeya perioada de lucru nu se termină aici, ea urmează să lanseze și un colind în limba română. Chiar dacă Seeya este obișnuită cu ieșirile din țară, ea spune că nu vrea să se depărteze de limba română: „chiar dacă fac piese și în altă limbă, vreau să fac piese și în limba română pentru că România este țara mea și vreau să păstrez tradiția.

Piesa „Allez Lolita” a fost compusă de Alexandra Dinu și Sonny Flame, iar producția este semnată de Quna Music. Videoclipul a fost filmat în Studiourile Kentauros și a fost produs de Călătorie Magică. Regizorii clipului sunt Bogdan Toma și Alex Marica, iar ținutele artistei au fost create special pentru conceptul videoclipului de către Alina Dedeu. „A fost o provocare pentru mine, pentru că nu știam cum mă vor îmbrăca. Am vrut să fiu și provocatoare și elegantă în același timp”, a spus Seeya.

Cât despre planurile de viitor, Seeya spune că vrea să scoată un nou album pe care să introducă și piesa Lolita. Ascultă întreaga discuție cu artista mai jos:

comments

comments