full screen background image

Ava și Dorian colaborează după o relație de 6 ani

Vrei nu vrei, Ava și Dorian au lansat ceva bun de tot la finalul anului 2020, o piesă despre atracția și micile tachinări dintr-o relație. Cum a lor durează de 6 ani deja, cei doi artiști au decis să colaboreze.

Propunerea a venit din partea Avei, iar piesa „Vrei nu vrei” face parte de pe cel mai nou EP al ei, Emoții.  „Îi mulțumesc lui Dorian că a acceptat propunerea mea. Mi-am dorit foarte mult să cânt cu el. Piesa a fost scrisă în vară și el a fost încântat de ea. Mai apoi, vreau să mulțumesc echipei mele care îmi acceptă toate nebuniile ”, a spus Ava.

Ea este artista care a colaborat cu cei mai buni artiști din România, precum Smiley, Alexandra Stan, Shift, Feli și Sore.  „Emoții” este al doilea EP din cariera Avei, asta după debutul cu „27”. În prezent, artista are propria școală de canto (Music City).

Dorian este artistul pe care îl știi prea bine. El e cel care a pus bazele hit-ului „Mare albastră” și a dat startul proiectului Shoeba, proiect care a câștigat discul de aur pentru vânzările internaționale. Dorian este cunoscut și pentru colaborările muzicale cu Smiley, Alexandra Stan, Sore, Feli, Andra și mulți alții.

Ascultă discuțiile cu cei doi artiști din cadrul Viva Flash mai jos:

comments

comments


TAG