full screen background image

Sore lanseaza „Ce faci, fata?”, un boost muzical de încredere în forțele proprii

Sore lansează „Ce faci, fată?”, un boost muzical de încredere în forțele proprii și de susținere pentru toate fetele și femeile care îi ascultă muzica. Cu un videoclip în care apare alături de prietenele ei de o viață și de fetița ei, Erin, Sore a fost inspirată din prietenia pe care o are cu gașca ei de fete. Artista a lansat piesa din dorința de a îndemna fetele și femeile să-și vadă mai întâi calitățile pentru a ajunge să se iubească, să se aprecieze mai mult și să nu mai accepte jumătăți de măsură în relațiile lor.

În cadrul emisiunii Viva Flash, Sore a mărturisit că în momentul în care a fost scrisă piesa și-a amintit de vorbele pe care i le spunea mama sa.

„Văd în piesă un prilej prin care să le ofer celor care o ascultă încredere în forțele proprii. Îmi pare bine că am putut să o includ în filmări pe fetița mea, Erin.” Sore semnează și de această dată regia videoclipului și a spus că este mândră de întreaga echipă cu care a colaborat pe partea video.

Artista a mărturisit că nu se oprește aici și că pregătește în continuare noi piese: „Îmi doresc din suflet ca de aici înainte să am inspirație și să fac din ce în ce mai bine”.

Ascultă interviul complet mai jos:

comments

comments