full screen background image

E sau nu ușor să fii băiat? Interviu plin de note vesele cu Ligia, la Viva Flash

 Artista LIGIA lansa acum o săptămână piesa „Ce ușor e să fii băiat”, o piesă care vorbește despre presiunile pe care societatea alege să le pună mai des asupra fetelor și femeilor. Cu note vesele, aducând în discuție conștientizarea, piesa ne spune de fapt că băieții și fetele nu sunt egali, dar nici inegali. Ei sunt diferiți, iar diferențele dintre ei ajută la completare.

La VIVA FLASH, Ligia a vorbit despre greutățile pe care le întâmpină deseori fetele în societatea actuală și despre cum pot fi ele combătute. Artista ne-a mărturisit că, într-adevăr, fetele sunt supuse unei presiuni mai mari, dar și că băieții au greutățile lor cărora trebuie să le facă față cu brio.

Ligia a scris piesa împreună cu soțul ei, Constantin și totul a început de la câteva versuri simple, dar care au luat o amploare rapidă și care au oferit drept rezultat o piesă apreciată de fani.

Frumoasa artistă este mulțumită și de colaborarea pe partea de videoclip cu Croproject, spunând că rezultatul i-a depășit așteptările: ”Își fac treaba foarte bine. Chiar voi lucra cu ei pe parcursul întregului album. Am fost foarte mulțumită de ce a ieșit”. Ligia a spus că a colaborat și cu prietena ei cea mai bună, Tatiana Bălățoiu, care a ajutat-o cu ținutele: „A ieșit exact ce voiam. E un contrast deosebit între ce au făcut băieții și prietena mea.”

Ligia mai are câteva detalii de pus la punct la noul album pe care îl lansează la începutul anului 2020, care va conține mai multe piese decât s-a stabilit initial. Află când va fi lansat albumul, câte piese va avea și ce și-a dorit artista să transmită prin intermediul noii piese ascultând interviul integral.

comments

comments