full screen background image

În perioada 10 – 13 septembrie, VIVA FM și Centrul pentru Cultură și Arte ”Carmen Saeculare” Neamț vă invită la concurs!

Răspunde corect la întrebarea ”Ce festival are loc între 12 – 15 septembrie, la Piatra Neamț?’’ și poți câștiga o invitație dublă, fie la  concertul de deschidere a festivalului pe 12 septembrie, la Cinematograful Dacia, fie la Gala Concert, pe 15 septembrie, la Cinema Dacia.

În zilele 10 – 11 septembrie, oferim 3 invitații duble pentru concertul de deschidere a festivalului Neamț Music, iar pe 13 septembrie, vineri, oferim 3 invitații duble pentru Gala Concert. Așteptăm mesajele cu răspunsul corect, în privat, pe pagina de Facebook VIVA FM Neamț.  Premiem câștigătorii în direct, la Dimineți Animate, așadar, vă invităm să ne ascultați pentru a afla dacă sunteți printre fericiții ascultători care vor face parte din povestea unui festival de muzică inedit.

După succesul fulminant al primelor două ediţii, Neamţ Music Festival revine în forţă, cu idei şi invitaţi noi. La a treia ediţie, intrarea evenimentului sub aripa generoasă şi strălucitoare a Festivalului Internaţional „George Enescu” nu doar ne face să credem că ne aflăm pe drumul cel bun, dar ne dă şi trambulina de pe care să sărim şi mai sus, pentru ca lucrurile minunate care se întâmplă în fiecare început de toamnă lângă Pietricica să se vadă până departe, în toate cele patru zări.

Mai multe detalii despre eveniment, program și bilete, aici: https://neamtmusicfestival.com/2019/

comments

comments