full screen background image

În perioada 13 – 16 iunie, centrul istoric Curtea Domnească din Piatra Neamț va răsuna de motoarele celor mai puternice mașini ale dealerilor auto din Piatra Neamț și Bacău. Peste 10 mărci de mașini și 100 de modele vor fi expuse la Târgul Auto Piatra Neamț, aflat la a XVI ediție.

Vineri, 14 iunie, echipa VIVA FM va fi prezentă la Târg pentru a transmite Live cele mai importante momente și detalii de la eveniment. Așadar, vineri ne auzim pe frecvența 94,7 FM, în intervalul orar 13:00 – 16:00, împreună cu organizatorii și dealerii auto.

Aveți 94,7 motive pentru care trebuie să fiți prezenți la Târgul Auto din Piatra Neamț. De la prezența standurilor cu mașini pentru test drive și prezența ultimelor modele de autoturisme, până la atmosfera elictrizantă ce va fi oferită de spectacolul mașinilor.

Deschiderea oficială a Târgului este joi, 13 iunie, la ora 12:00. Evenimentul se desfășoară în Piatra Neamț 4 zile, cu program în intervalul orar 11:00-19:00, iar duminică până la ora 16:00.

Pe noi ne găsiți vineri, la standul VIVA FM, iar dacă sunteți în zonă, vă așteptăm la stand să împărtășim păreri despre Salonul Auto.

Fiți cu ochii pe pagina de Facebook VIVA FM Neamț deoarece vom publica informații în timp real de la Târg, iar dacă aveți curiozități pe care doriți să le aflați de la dealerii auto, ni le puteți transmite pe Facebook.

comments

comments