full screen background image

Servicii Comunale Rădăuţi va achiziționa o stație nouă de asfalt

Joi, 23 mai, în sala de ședințe a Primăriei Rădăuți a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local.

Ședința a fost prezidată de consilierul ALDE, Florin Preda, și nu a mai suferit modificări pe ordinea de zi. Doar la capitolul “diverse” a mai fost adăugată o adresă a Prefecturii Suceava.

Cel mai așteptat punct de pe ordinea de zi, punctul 3, referitor la bugetul de venituri şi cheltuieli al SC SERVICII COMUNALE RĂDĂUȚI, a provocat câteva discuții în rândul consilierilor rădăuțeni.

Au fost prezenți în sală și directorul general al SC SERVICII COMUNALE RĂDĂUȚI, dar și directorul economic al societății, care au răspuns întrebărilor adresate de către consilieri.

Astfel, cei doi reprezentanți ai societății au anunțat că SC SERVICII COMUNALE RĂDĂUȚI va face un credit bancar de 285.000 de euro, pentru achiziționarea unei stații de asfalt noi.

Actuala stație de asfalt datează din anul 1975 și nu dă randamentul cerut.

Noua stație va avea o capacitate de producție de 80 de tone pe oră.

De asemenea, directorul economic a arătat că este necesară suplimentarea numărului de angajați de la 157 la 172, datorită numărului mare de lucrări.

Totodată a anunțat că, în anii 2017 și 2018, societatea a fost pe profit.

Toți consilierii au fost de acord cu achiziționarea noii stații de asfalt, subliniind că acest lucru chiar este necesar și ar dori ca, pe viitor, să se înnoiască și parcul auto cu utilaje noi.

Proiectul a fost votat fără probleme, fiind doar două abțineri.

Punctele aflate pe ordinea de zi de la numărul 19 până la final au fost cu vot secret.

Toate punctele de pe ordinea de zi au fost aprobate.

comments

comments