full screen background image

Propunerea săptămânii 13-19 MAI

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • BTS FT. HALSEY – Boy With Luv

Trupa sud-coreeană BTS nu duce lipsă de inspiraţie şi a lansat un nou hit, colaborare în care o regăsim şi pe Halsey. “Boy With Luv” vine cu un ritm care te “prinde” încă de la prima ascultare şi care ne dă o stare de bine extrem de clară. Energia pozitivă se regăseşte în fiecare moment al piesei, băieţii ştiind exact cum să transmită mesajul de dragoste dar şi cum să îşi canalizeze resursele pentru a transforma “Boy With Luv” într-un real hit. Dacă vrei să îi auzi pe pe cei de la BTS mai des la VIVA FM, le poţi oferi şansa ca ei să ajungă în playlist-ul nostru.

  • R3HAB FT. A TOUCH OF CLASS – Around The World (La La La)

Suntem cu gândul la destinaţii cât mai îndepărtate, iar călătoria noastră imaginară se desfăşoară în jurul lumii, cu un fundal muzcal adecvat. Cea de-a doua recomandare a acestei săptămâni este piesa “Around The World (La La La)”, semnată de R3hab, în colaborare cu formaţia pop A Touch Of Class. Cu binecunoscutul DJ R3hab te poți întâlni în primul week-end al festivalului Afterhills, mai ales că piesele sale răsună în toată Olanda iar fuziunea stilurilor muzicale (electro house, progressive house, dutch house, trap, big room house, melbourne bounce, future bass) ne aduce în prim plan un artist energic și inovator care ne-a atras atenţia şi de această dată. Ne place şi energia de la VIVA FM, aşadar te invităm să votezi piesa în cadrul categoriei “Propunerea Săptămânii”.

 

  • SHAWN MENDES – If I Can`t Have You

Canadianul Shawn Mendes, un alt idol al generaţiilor mai tinere, a lansat primul single de pe următorul său album, cel de-al partulea din carieră. “If I Can`t Have You” are sensibilitatea cu care tânărul ne-a obişnuit în fiecare parte a poveştilor de dragoste pe care le prezintă în versuri. Pentru artist, aceasta este şi piesa care a doborât recordul de vizualizări în prima zi de când a fost lansată, adunând peste 30 de milioane de click-uri în 24 de ore. “If I Can`t Have You” evidenţiază, din nou, calităţile vocale pe care tânărul le posedă şi, dacă va aduna suficiente voturi, poate ajunge în playlist-ul VIVA FM. Votul tău va decide.

Votează melodia preferată!

comments

comments