full screen background image

”STRĂZI, VĂ ROG! AVEȚI ȘI NELETALE?” CAMPANIA PENTRU CONSTRUCȚIA DE AUTOSTRĂZI CONTINUĂ!

Campania ‘’România vrea autostrăzi’’ continuă! Duminică, 12 mai, orele 13:00, fondatorul campaniei, Ștefan Mandachi, în colaborare cu Asociația Națională pentru Sprijinirea Victimelor și Prevenirea Accidentelor Rutiere, organizează, la primul metru de autostradă din Suceava,  conferința de presă în scaun cu rotile ‘’Străzi, vă rog – aveți și neletale?”.

Evenimentul își propune să sensibilizeze opinia publică asupra tragediilor produse de accidentele rutiere. Anual 22.000 de familii de români află că cineva drag lor a suferit un accident de circulaţie.
Conferința este o ocazie unică pentru oamenii prezenți să simtă viața dintr-un scaun rulant și să înțeleagă de ce supraviețuitorii accidentelor, care au rămas cu dizabilități în urma acestor tragedii, sunt adevărați eroi. De asemenea, în cadrul evenimentului va fi lansat proiectul film documentar, realizat de Ștefan Mandachi în colaborare cu ANSVPAR.

Conferința este o invitație la discuție cu supraviețuitorii accidentelor rutiere și familiile acestora, în scopul conștientizării nevoii unei schimbări de atitudine, infrastructură și un prim pas într-o schimbare absolut necesară, pentru un viitor mai sigur pe străzile României.

În fiecare zi. În fiecare oră. ACUM. MOARE CINEVA pe străzile din România.
Vin #Șîeu!

 

comments

comments