full screen background image

Bucovina Dog Show 2019, pe 4 mai, la Shopping City Suceava

Asociația Chinologică Suceava, în parteneriat cu Shopping City Suceava şi Royal Canin, organizează și în acest an singura Expoziţie Chinologică Internaţională din zona Moldovei – BUCOVINA DOG SHOW 2019!

Evenimentul va avea loc pe 4 mai, la Shopping City Suceava.

Evenimentul va reuni o expoziție naţională de desemnare a titlului de tip CAC și o expoziţie internaţională de desemnare a titlulurilor CACIB oferite de arbitrii naţionali şi internaţionali.

Ca în fiecare an, vizitatorii vor putea admira câini de rasă într-un spectacol deosebit de prezentare de rase și concurs de frumuseţe canină.

Evenimentul Bucovina Dog Show este una dintre manifestările marcante pentru judeţul Suceava şi pentru zona geografică Moldova, în cadrul căreia se realizează o promovare semnificativă a chinologiei ca sport şi ştiinţă, dar şi a zonei noastre, Bucovina.

Detalii şi înscrieri pe: www.bucovinadogshow.eu.

Parteneri: Royal Canin – partener principal, Egger, Rompeisaj, Belcando, Animax, Darex Auto – transportator oficial al evenimentului, OrMedia, Aqua Carpatica, Citadin Construct, Restaurant Any Time, Mobexpert, Carrefour Suceava.

 

comments

comments