full screen background image

Lumina Sfântă de Înviere va fi adusă din nou cu avionul de la Ierusalim

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că, şi în acest an, Lumina Sfântă va fi adusă, de la Ierusalim, la Suceava.

“Am avut o întâlnire cu ÎPS Pimen, în care am discutat despre aducerea Luminii Sfinte la Suceava. Și în acest an, Lumina Sfântă va fi adusă la Suceava, pe Aeroportul Ștefan cel Mare. Va fi o delegație de la Arhiepiscopie, care va formată dintr-un preot și un mirean, care va pleca cu un avion privat la București”, a declarat Flutur.

Lumina Sfântă de Înviere va fi adusă, cu un avion special, la Aeroportul “Henri Coandă” Bucureşti.

De acolo, cu un avion de mici dimensiuni, va ajunge şi pe aeroportul din Suceava, reprezentanţii Arhiepisopiei Sucevei şi Rădăuţilor urmând să o distribuie către parohii.

Flutur a amintit şi despre evenimentele organizate de Consiliul Județean Suceava, Muzeul Satului Bucovinean, în Duminica Paștelui, începând cu ora 12.

“Aici vor fi cântece religioase, concurs de ciocnit ouă, iar tocaşii Bucovinei vor fi parte a unui concert extraordinar susținut de Ovidiu Lipan Țăndărică, un concert de toacă și clopotele Bucovinei.

Am transmis pensiunilor sa includă în programul lor aceste evenimente, să organizeze participarea turiștilor.

Aşteptăm turiștii și pe suceveni, Duminică, în prima zi a Paștelui, ora 12, la Muzeul Satului Bucovinean”, a transmis Gheorghe Flutur.

comments

comments