full screen background image

“Școala Altfel”: Copii de la Grădinița ”Voinicelul”, în vizită la Primăria Rădăuţi

Sub îndrumarea directorului Școlii Gimnaziale ”Gheorghe Popadiuc” din Rădăuţi, Marcel Colibaba, personalul didactic al grădiniței aflate în subordinea școlii – Grădinița cu Program Prelungit ”VOINICELUL”, împreună cu preșcolarii acesteia, au vizitat sediul Primăriei municipiului Rădăuți, în cadrul programului ”Școala Altfel”.

Cea mai mare atracție pentru micuți a reprezentat-o Sala de Ședințe a Consiliului Local unde, luându-și inima în dinți, au întins o horă și i-au încântat pe cei prezenţi cu melodii consacrate într-o manieră specifică vârstei lor.

”Ne bucurăm să putem fi gazda elevilor și a preșcolarilor din municipiu, în cadrul programului ”Școala Altfel”. Felicitări tuturor copilașilor și nu în ultimul rând, felicitări cadrelor didactice pentru implicarea în astfel de activități, care să răspundă preocupărilor și intereselor copiilor, să pună în valoare talentele și capacitățile acestora în diferite domenii.”, a declarat Bianca Cepil Bianca, purtător de cuvânt al Primăriei Municipiului Rădăuți.

comments

comments