full screen background image

Campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice, la Fălticeni

În perioada 15 – 19 aprilie, fălticenenii sunt așteptați să participe la campania de colectare a deșeurilor electrice și electronice intitulată “ORAȘE CURATE”.

Acțiunea vizează informarea și conștientizarea populației privind importanța colectării separate a deșeurilor de echipamente electrice și electronice și reciclării acestora.

Campania include, pe langă latura informativ-educativă, și o componentă practică, aceea de colectare separată a deșeurilor de echipamente electrice și electronice, prin oferirea către populație a soluțiilor pentru colectarea separată a acestor deșeuri.

Colectarea deșeurilor electrice și electronice se va face în două locaţii – în fața sediului Primăriei, precum și la operatorul de utilități “Goscom”.

De asemenea, colectarea deșeurilor voluminoase, de la domiciliu solicitanților, va avea loc pe 19 aprilie, cu programare în prealabil.

Cei interesați vor avea la dispoziție două numere de telefon: 0230.542.056 – Primăria Fălticeni, respectiv 0230.541.319 – Goscom Fălticeni.

comments

comments