full screen background image

Trei dosare penale pentru şoferi prinşi în timp ce conduceau băuţi

Nu mai puţin de 3 dosare penale au întocmit, marţi, poliţiştii suceveni, pentru şoferi opriţi pe când conduceau autovehicule sub influența alcoolului. Mai mult, unul dintre aceştia nu avea nici permis de conducere.

La ora 11.15, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Suceava a oprit pentru control, pe strada Ion Irimescu din localitate, autoturismul condus de un localnic, de 46 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

La ora 12.50, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control, pe DC 46 din comuna Horodnic de Jos, autoturismul condus de un bărbat, de 66 de ani, din municipiul Rădăuți.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

La ora 22.50, o patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata a oprit pentru control, pe DJ 208B din comuna Hânțești, mopedul condus de un localnic, de 42 de ani.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto.
Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza