full screen background image

Despre Festivall Internațional de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineri “Voci de Îngeri”, cu Mihaela Gabriela Morar, președinte Asociația Culturală Romantic ART

În perioada 13-14 aprilie, la Teatrul “Matei Vișniec” Suceava de va desfăşura cea de-a II-a ediţie a Festivalul Internațional de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineri “Voci de Îngeri”.

Festivalul este un concurs de interpretare care are ca scop promovarea creației și artei interpretative, descoperirea și promovarea copiilor și tinerilor talentați în interpretarea muzicii ușoare (pop) specifice vârstei, dezvoltarea spiritului de competiție și corectitudine între copii și tineri de vârste apropiate, dorindu-se a fi și prilej de bucurie, întâlnire, cunoaştere şi prietenie între participanţi.

Juriul festivalului-concurs este compus din nume prestigioase din domeniul muzicii ușoare și a culturii românești (compozitori, artiști interpreți, profesori, oameni de radio): Mihai Alexandru, Luminița Anghel, Aurelian Temișan, Tudor Turcu, Claudiu Bulete, Marcel Iorga, Mihaela Gârlea, Florin Fodor. Aceștia vin la Suceava pentru a juriza 150 de copii și tineri talentați cu vârste cuprinse între 4-25 ani, concurenți din peste 40 de cluburi și școli de muzică din țară și din Republica Moldova.

Proiectul este realizat în asociere cu Municipiul Suceava şi Consiliul Local Suceava și în parteneriat cu Teatrul Municipal “Matei Vișniec” și Compania Fly Music România, care va acorda și marele premiu.

Spectacolul din Gala de Premiere va fi unul de excepție. Vor evolua în concert: Luminița Anghel, Aurelian Temișan, Tudor Turcu alături de cunoscuta trupă suceveană „Artis Band”. Printre invitații festivalului se mai numără: câștigătoarea primei ediții a concursului, Daria Pintilie din Piatra Neamț, Luca Gabriel Morar, elev al Colegiului De Artă Ciprian Porumbescu – Suceava și talentații dansatorii suceveni de la Bucovina Dance Studio.

Prezentarea Festivalului ”Voci de Îngeri”, pe parcursul a celor două zile, va fi realizată de artista suceveană Lena Marianciuc.

Intrarea este liberă.

CU detalii despre ultimile pregătiri înainte de marele festival din acest weekend, a venit Mihaela Gabriela Morar, președinte Asociația Culturală Romantic ART:

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza