full screen background image

Prof.univ.dr. Sanda-Maria Ardeleanu: Cred că fiecare dintre noi are secretul reușitei și e foarte important să nu ne speriem de eșec

În perioada 28 februarie – 8 martie, la Viva FM, sărbătorim mamele, bunicile, soțiile, surorile, iubitele, într-o campanie specială, intitulată ’’De dragul tău, femeie!’’

Alături de noi a fost o femeie care ne inspiră de fiecare dată, face parte din mediul academic sucevean și ne numește prof.univ.dr. Sanda Maria Ardeleanu.

„E important să nu te temi de eșec, să nu te blocheze eșecul. Trebuie să îți cunoști potențialul și să gândești mereu pozitiv. Dacă ne supraestimăm sau dacă ne subestimăm e la fel de periculos și suferă întrega comunitate. Femeia din România este foarte puternică, activă, ambițioasă, duce mult din greul societății românești și suportă foarte multe. Ar trebui să ne revoltăm de fiecare dată când cineva este nedrept față de noi și tot dintr-o mentalitate poate uneori depășită, femeia româncă pleacă prea ușor capul”, a spus prof. Sanda Maria Ardeleanu.

„Femeilor le recomand să nu renunțe la ele și la viitorul lor professional, deoarece se pot îmbina foarte bine: profesia cu viața de familie, munca obositoare cu frumusețea, e important să ai alături de tine omul potrivit”.

Îi dorim realizări frumoase și mult succes în continuare!

Ascultați interviul integral cu Iulia Sîrghi și prof.univ.dr. Sanda Maria Ardeleanu, mai jos:

comments

comments