full screen background image

Propunerea săptămânii 04 – 05 FEBRUARIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ARIANA GRANDE – 7 Rings

O simplă ieșire cu fetele în oraș, la un magazin de bijuterii, s-a transformat în inspirația pentru cea mai nouă piesă lansată de Ariana Grande. “7 Rings” este una dintre piesele de pe cel mai nou material discografic al artistei, care de altfel se lansează zilele acestea. Având în vedere și prestigiul Arianei, nu este de mirare că piesa “7 Rings” a stabilit și un record la 24 de ore de la lansare, înregistrând aproape 15 milioane de audiții pe o singură platformă muzicală. Piesa vine așadar cu binecunoscutul ritm pop și cu un videoclip extrem de colorat, perfect pentru zilele în care avem nevoie parcă de energie suplimentară. Dacă vrei să asculți “7 Rings” la VIVA FM, votează piesa la categoria “Propunerea Săptămânii”.

  • BOB SINCLAIR FT. ROBBIE WILLIAMS – Electrico Romantico

Bob Sinclar, DJ-ul de origine franceză cunoscut pentru hit-uri ca “Love Generation” și “World Hold On”, colaborează cu Robbie Williams pentru noul single – “Electrico Romantico”. Povestea din spatele lansării este cel puțin neașteptată, artiștii întâlnindu-se din întâmplare la școala unde învață copiii acestora. Decizia de a lucra împreună a venit aproape instant, iar la scurt timp a luat naștere piesa. Producția energică îmbinată cu optimismul specific pieselor lui Bob Sinclair este completată perfect de versurile scrise de Robbie Williams, ce te invită să ieși din zona de confort și să trăiești viața dupa cum îți dictează inima. Doza de pozitivism pentru astăzi este așadar asigurată. Dacă vrei ca piesa să intre în playlist-ul nostru, te invităm să o votezi la categoria “Propunerea Săptămânii”.

 

  • FELI – Nu Mă Înveți Tu (cum să sufăr)

Doar două luni au trecut de când a devenit mămică și Feli a revenit într-o formă de zile mari! Artista a lansat ”Nu mă înveți tu (cum să sufăr)”, piesă inclusă pe albumul de debut – “Eu sunt Feli”. Melodia, de o forță impresionantă, în care ne este clar că Feli știe ce vrea, a fost lansată odată cu un mesaj motivațional sincer. „Întotdeauna viața ne oferă surse de inspirație, a noastră sau a altora. Iar în dragoste, indiferent de context, fiecare dintre noi are ceva de povestit. La fel cum fiecare își «trăiește» suferința așa cum simte. Că alegi să asculți muzică la maximum sau să plângi, durerea e tot acolo, există. Datoria ta este să te scuturi de ea. Dă-o afară!” spunea chiar Feli. Dacă vrei ca piesa să intre și în playlsit-ul VIVA FM, votează!

Votează melodia preferată!

comments

comments