full screen background image

VIVA FM TRANSMITE LIVE, VINERI, 8 FEBRUARIE , ÎN INTERVALUL ORAR 14:00-17:00, DE LA TÂRGUL DE NUNȚI GHID MARIAJ

Așa cum v-am obișnuit, Viva FM spune ,,Da’’ Târgului de nunți Ghid Mariaj!

Echipa Viva FM este prezentă la cea de-a XII- a ediție a Târgului de Nunți Ghid Mariaj și transmite Live pe întreaga rețea de radiouri, de la ora 14:00 până la 17:00, în ziua deschiderii evenimentului, pe 8 februarie.

Anul 2019 începe cu cel mai așteptat și complex eveniment destinat atât femeilor, care se apropie de împlinirea celui mai frumos vis, cât și bărbaților care fac parte din acesta.

Discutăm Live cu o parte dintre designerii vestimentari, producătorii și comercianții de bijuterii, aranjamente florare, rochii și costume, reprezentanții celor mai frumoase săli destinate evenimentelor din Iași și vă informăm despre cum să alegeți serviciile potrivite pentru imortalizarea momentelor importante de la nuntă: serviciile audio, foto- video, dar și despre tendințele anului 2019, pe frecvențele Viva FM!

Expozanții prezenți la Târgul de nunți Ghid Mariaj se pot înscrie la tombola organizată de Viva FM, iar firma câștigătoare va beneficia de servicii de promovare în valoare de 1105 Euro, la radio Viva FM.

Târgul de Nunți reunește anul acesta peste 100 de expozanți, astfel, evenimentul devenind timp de 11 ani la rând, locul în care îți poți organiza nunta într-o singură zi. La Târgul de nunți Ghid Mariaj, gama de produse și servicii necesare pentru organizarea unei nunți perfecte este prezentată participanților, având posibilitatea alegerii unui consilier gratuit, specialist în acest domeniu.

Pe lânga cele mai bune oferte pentru rochii și costume, găsiți oferte și pentru încălțăminte de ocazie de la cele mai renumite case de modă și brand-uri, bijuterii lucrate atent, invitații și mărturii, servicii foto-video și audio, decorațiuni, torturi, servicii de hair style, beauty și make- up, porumbei, sculpturi în gheață, firme de închiriat limuzine etc. Tot aici, veți găsi și ofertele celor mai importante săli de nunți din Iași.

Nu ratați Târgul de nunţi Ghid Mariaj, Ediția a XII-a, pe 8 – 10 Februarie 2019, la Sala Polivalentă din Iaşi. Ne vedem acolo! Viva FM este partener media la acest eveniment și transmite Live, pe 8 Februarie, în intervalul orar 14:00-17:00.

Mai multe detalii despre Târgul de nunți Ghid Mariaj aici: https://www.facebook.com/Targdenunti.ro/

comments

comments