full screen background image

Propunerea săptămânii 14 – 20 IANUARIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ALLE FARBEN FT. ILIRA – Fading

O colaborare pop cu note jucăușe este prima dintre propunerile acestei săptămâni. “Fading” este rezultatul colaborării dintre producătorul german Alle Farben și o voce relativ nouă în industria muzicală dar care pare să fie o descoperire ce promite mult – Ilira. Piesa despre iubire și regăsire reușește să te „prindă” încă de la început și până spre final te vei trezi, cel mai probabil, fredonând deja o parte din versuri. “Fading” a lăsat în urmă o concluzie clară: Ilira este una dintre vocile care s-ar putea să strălucească în anul 2019 făcând parte dintr-o nouă generație de artiști pop extrem de talentați. Dacă și tu ești de aceeași părere, nu ezita să votezi piesa pe care o propunem astăzi, deoarece are șansa să intre în playlist-ul Viva FM!

  • HALSEY – Without Me

Cu o ascensiune muzicală incredibilă și o viață personală pe măsură, artista de origine americană Halsey nu încetează să ne surprindă când vine vorba de reușite în ce privește unele single-uri. Dacă nu ai auzit încă piesa “Without Me” te îndemnăm să o asculți atât pentru că sună foarte bine și o propunem pentru playlist-ul nostru, cât și pentru că este piesa ce i-a adus artistei americane o nominalizare la premiile Grammy și două discuri de platină. “Without Me” vorbește despre o relație construită cu multă atenție și cu investiții sufletești majore care ajunge să se destrame și formează un cadru distructiv pentru ambii parteneri. Ca prim single solo semnat de Halsey, “Without Me” nu aduce modificări majore la nivel de stil, dar cu siguranță are aceleași ingrediente pe care artista le-a folosit pentru a-și captiva fanii și cu ocazia altor lansări. Dacă vrei să auzi “Without Me” și pe frecvențele Viva FM, te îndemnăm să votezi piesa la categoria “Propunerea Săptămânii”.

 

  • PINK – A Million Dreams

Despre Pink se pot spune foarte multe lucruri și toate sunt la superlativ. Artista este 100% implicată în tot ceea ce înseamnă concerte, pregătiri, repetiții, spectacole incendiare dar și piese, drept pentru care în această săptămână una dintre propunerile noastre este chiar o piesă semnată de Pink. Mai exact, este vorba despre “A Million Dreams”, piesă de pe coloana sonoră a filmului “Greatest Snowman”. “Putem trăi în lumea pe care noi o creăm” este unul dintre versurile cu care începe cântecul încărcat de pozitivism și emoții constructive. Pentru a sintetiza, se pare că avem nevoie doar de un milion de visuri pentru a reuși, așa cum ne transmite chiar Pink. Dacă această doză de muzică povitivă te-a convins să zâmbești, votează “A Million Dreams” și piesa poate ajunge în playlsit-ul nostru.

Votează melodia preferată!

comments

comments