full screen background image

Strada Sucevei din municipiul Fălticeni va fi sută la sută gata până pe 31 august

coman   Scuarul de pe mijlocul străzii Sucevei din municipiul Fălticeni nu va fi întrerupt. Declaraţia îi aparţine primarului Cătălin Coman. Acesta a mai spus la Radio Viva Fm, că proiectul iniţial prevedea întreruperi la toate străzile perpendiculare dar, Poliţia Rutieră nu a dat avizul.

” Din punct de vedere legal nu putem face executa nici un fel de lucrare fără avizul Poliţiei Rutiere. Poliţia Rutieră a spus foarte limpede şi foarte clar, prin documente oficiale, că nu este de acord cu întreruperea scuarului deoarece s-ar putea produce accidente.”
Coman a mai spus că pentru reprezentanţii ISU şi ai ambulanţei, scuarul neîntrerupt nu reprezintă o problemă, iar cazuri extreme autospecialele ar putea trece peste el. Edilul a mai transmis că în aceste zile pe strada Sucevei se fac branşamentele în curţile locuitorilor şi că se lucrează la drenurile de preluare a apelor de pe versanţi.
Strada Sucevei din municipiul Fălticeni va fi finalizată până la sfârşitul acestei veri. Primarul Cătălin Conam a declarat la Radio Viva FM că merge zilnic acolo pentru a verifica stadiul lucrărilor şi ţine legătura cu cei care muncesc acolo. Mai mult acesta a avansat chiar şi un termen de finalizare al lucrărilor 31 august. În momentul de faţă singurul impediment l-ar reprezenta vremea nefavorabilă. Primul strat de asfalt, cel de binder, urmează să fie turnat chiar de săptămâna viitoare. Sunt locuri unde se vor turna chiar şi 3 straturi de asfalt. Bugetul total al primăriei pentru strada Sucevei este de 4 milioane şi jumătate de lei.
În altă ordine de idei, Cătălin Coman a spus că ar prefera să aibă susţinerea consilierilor PNL în ceea ce priveşte dezvoltarea oraşului.

comments

comments