full screen background image

5 tineri au murit la Vadu Moldovei, după ce maşina în care se aflau s-a izbit frontal de un TIR

5 tineri și-au pierdut viața, duminică, pe DN2-E85, pe raza comunei Vadu Moldovei, după impactul dintre autoturismul în care se aflau și un autotren.

Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică, la ora 02:30, în timp ce conducea autoturismul, într-o curbă pe DN 2, pe raza localității Vadu Moldovei, un tânăr, de 21 de ani, din comuna Râșca, a pierdut controlul asupra direcției de mers.

Din acest motiv, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autotractor cu semiremorcă, condus regulamentar de un bărbat, de 55 de ani.

Pompierii de la Detașamentul Fălticeni au lucrat zeci de minute pentru extragerea trupurilor neînsuflețite, încarcerate între fiarele contorsionate.

În urma impactului, a rezultat decesul conducătorul auto și a patru pasageri din autoturism, respectiv trei minori, de 17 ani, toți trei din comuna Bogdănești, și un tânăr de 18 ani, din comuna Râșca.

Conducătorul autotractorului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz a fost deschis un dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments