full screen background image

Despre echipa de fotbal Progresul Frătăuții Vechi, cu vicepreședintele, Cristi Antemie şi directorul sportiv, Ioan Sopon

Emisiunea sportivă de la Viva Fm Rădăuți a continuat vineri, 26 octombrie, când au fost invitați reprezentații echipei de fotbal AS Progresul Frătăuții Vechi, liderul la zi al ligii a patra a campionatului județean.

Reprezentanții clubului au fost Cristi Antemie, vicepreședinte al clubului, şi Ioan Sopon, directorul sportiv al echipei Progresul Frătăuții Vechi, cel care îndeplinește și rolul de delegat al clubului.

În debutul emisiunii, Cristi Antemie a făcut un scurt istoric al palmaresul clubului. Echipa din Frătăuții Vechi a câștigat Cupa României (faza județeană) de două ori, Supercupa României (tot faza județeană) o dată, iar in ultimii trei ani a terminat campionatul de fiecare dată pe podium. De asemenea, juniorii clubului au ieșit campioni județeni în anul 2014, trecând ulterior de câştigătoarea județului Botoșani, iar la turneul zonal a ocupat un meritoriu loc 2.

Cei doi reprezentanți ai clubului au ținut să amintească de implicarea totală a președintelui clubului, Nicu Covașă, și a antrenorului echipei, Vali Tăutianu, care fac echipă pentru ca fotbaliștii din Frătăuții Vechi să poată obține rezultate bune.

Lotul de jucători este unul destul de bun, mai sunt jucători împrumutați la alte echipe, în lot fiind și câțiva jucători cu experiență care aduc un plus de valoare: Apostol, Lelcu, Butnariu,Teleagă, Romaș. Ca la toate echipele, și cei doi conducători ai clubului din Frătăuți s-au plâns de faptul că mulți jucători abandonează fotbalul și pleacă în străinătate sau la studii.

Echipa din Frătăuți se bucură de sprijinul Consiliului Local și, mai ales, a primarului Vasile Ionesi, pe lângă autoritățile locale existând și câteva societăți care sprijină activitatea clubului.

În final, vicepreședintele și directorul sportiv au menționat că obiectivul echipei pentru acest campionat este o clasare în primele patru locuri, reliefând faptul că echipele din Liteni și Preutești sunt principalele contracandidate la titlu de campioană județeană.

comments

comments


TAG