full screen background image

Pietoni băuţi loviţi de maşini, în Dorneşti şi Rădăuţi

Marţi, în jurul orei 14.20, în timp ce conducea autoturismul, pe DN 17A, pe raza comunei Dornești, un bărbat, de 40 de ani, din municipiul Rădăuți, a surprins și accidentat ușor un bărbat, de 55 de ani, din comuna Șcheia, aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Victima se angajase în traversarea străzii în mod neregulamentar și fără să se asigure.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și victimei, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

La ora 18.50, în timp ce conducea autoturismul, pe strada Piața Unirii din municipiul Rădăuți, un localnic, de 40 de ani, a surprins și accidentat grav un bărbat, de 49 de ani, angajat în traversarea drumului public prin loc nepermis și fără să se asigure.

Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto și de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul pietonului, după care, la spital, conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

În cauze s-au întocmit dosare penale, ce vor fi soluționate procedural.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza