full screen background image

5 persoane rănite la Fîntînele, după ce o utilitară a izbit o căruţă nesemnalizată

Duminică seară, în jurul orelor 20.00, un bărbat, de 31 de ani, din comuna Tudora, judeţul Botoșani, în timp ce conducea o autoutilitară, pe DJ 209, a intrat în coliziune laterală cu un atelaj hipo care nu avea în dotare dispozitive fluorescent – reflectorizante.

Căruţa era condusă de către un tânăr, de 19 ani, din comuna Fîntînele, care circula din direcția sat Roșcani spre centrul comunei Fîntînele.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei femei, de 36 de ani, a doi bărbați, de 24 și 26 de ani, precum și a doi minori de 11, respectiv de 14 ani, toți din comuna Fîntînele, pasageri ai atelajului hipo, care au fost transportați la Spitalul Judeţean Suceava pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Conducătorul atelajului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.27mg/l alcool în aerul expirat, după care la Spitalul Judeţean Suceava a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”.

comments

comments