full screen background image

Propunerea săptămânii 15 – 21 OCTOMBRIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

  • MARSHMELLO FT. BASTILLE – Happier

Prima propunere a acestei săptămâni este reprezentată de o poveste emoționantă, surprinsă în cadrul piesei “Happier”, colaborare între binecunoscuții Marshmello și Bastille. Fericirea la care se referă artiștii este cea în care doi îndrăgostiți o iau pe drumuri diferite știind că acest lucru le poate face și mult bine. Practic, “Happier” aplică principiul conform căruia iubirea înseamnă și să îți dorești fericirea adevărată pentru cineva, chiar dacă acest lucru nu se întâmplă lângă tine. Așa cum ne-am fi așteptat, piesa a ajuns să ocupe primul loc în clasamentul Billborard Hot Dance/Electronic Songs iar videoclipul, pe care îl puteți vedea mai jos, lansat în urmă cu mai puțin de o lună, a adunat peste 33 de milioane de vizualizări. Vă invităm să aflați toată povestea din “Happier” și să votați piesa la categoria “Propunerea Săptămânii”.

  • RITA ORA – Let You Love Me

În așteptarea noului album pe care Rita Ora îl va lansa în luna noiembrie, ne putem bucura de încă o piesă care va face parte de pe acest al doilea material discografic al artistei, intitulat “ Phoenix ”. “Let You Love Me” este piesa care surprinde nesiguranța și uneori vulnerabilitatea, atunci când vine vorba de o persoană nouă care reușește să intre în viața noastră. Cu un ritm energic, dar și cu o oarecare delicatețe dată de tema pe care artista a ales-o, piesa se potrivește perfect atât cu serile din club cât și cu zilele petrecute pe frecvențele VIVA FM. Dacă vrei să auzi “Let You Love Me”, votează piesa la “Propunerea Săptămânii”.

 

  • THE MOTANS – Inainte Sa Ne fi Nascut

The Motans începe toamna cu single-ul “Înainte să ne fi născut”, o piesă de dragoste sinceră, emoționantă, cu mesaj profund. Așa cum ne-am obișnuit, aceasta este compusă de The Motans, la fel ca toate celelalte piese ale artistului și este produsă de Alex Cotoi, care a semnat producția și pentru hit-uri precum “Drama Queen”, “Cel mai bun DJ”, “Weekend”, “FriendZone” sau “Nota de plata”. ”Înainte să ne fi născut” reprezintă un nou început, după cum transmiteau chiar reprezentanții trupei. “Sufletul o limbă are. <<Înainte să ne fi născut>> e o piesă ce nu necesită sinteze. E exact așa cum o auzi și o simți. E cea mai intensă și mai profundă creație a mea de până acum. Prin lansarea ei, vreau să marchez un nou început al conceptului The Motans, un început frumos”, spuneau membrii trupei The Motans. Așadar, de la veșnicia care nu are timp și până la apusul de soare ce ar putea fi “răsăritul văzut de la spate”, piesa poate intra în playlsit-ul VIVA FM dacă primește suficiente voturi.

comments

comments