full screen background image

Workshop la Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, prilejuit de vizita delegației de oameni de afaceri din Bavaria

Camera de Comerț și Industrie Suceava facilitează găzduirea vizitei efectuate de către Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană, în numele Ministerului Bavarez pentru Economie și Media, Energie și Tehnologie, a unei delegații de companii bavareze.

Vizita face parte dintr-un program mai amplu, ce se va desfășura la București, Suceava și Iași, în perioada 15-18 octombrie 2018.

Programul delegației va cuprinde organizarea unui workshop cu principalii actori din județul Suceava, planificat să aibă loc în data de 17 octombrie 2018, începând cu ora 08:30, și urmărește facilitarea de relații de colaborare între firmele participante.

În cadrul întâlnirii va fi abordată dezvoltarea de relații de colaborare în domenii precum electrotehnică, electronică și energetică, industria construcțiilor, prelucrarea lemnului și industria mobilei, construcții de mașini, producția și prelucrarea metalelor, a textilelor și îmbrăcămintei, logistică, ehnologii de mediu.

Cei interesaţi sunt rugaţi să confirme participarea la eveniment prin completarea Formularului de înscriere până joi, 4 octombrie.

comments

comments